Ohjelma

Festareilla esiintyy joukko upeita kotimaisia artiseja.

mira-luoti-1 Mira Luoti

On tunnettu PMMP-yhtyeestä, ja hän on esiintynyt sen jälkeen lukuisissa musikaaleissa. Mira Luoti on myös mukana kevään 2018 Vain elämää -ohjelmassa.

hovimuusikko-ilkka-1 Hovimuusikko Ilkka

Modernin maailman trubaduuri Hovimuusikko Ilkka ammentaa kappaleidensa sanoitukset arjesta ja ihmisten suusta. Ajankohtaisiin asioihin pureutuvat biisit ovat monelle tuttuja radio Suomipopin taajuudelta.

teflon-brothers-1 Teflon Brothers

Suomalainen rap-yhtye, jonka jäseniä ovat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli. Yhtye on yksi suomen kuunnelluimmista artisteista. Sen tunnettuja hittejä ovat muun muassa Maradona, Lähiöunelmii ja Pämppää.

yon-polte-1 Yön Polte

Kuningas Pähkinä, Stig ja Setä Tamu muodostavat trion, jonka tunnetuin kappale on muutaman vuoden takainen kesähitti ”Tyttö sinä olet meritähti”.

spekti-1 Spetki

Spekti on kotimainen rap-artisti, joka on tullut tunnetuksi Trilogia-kokoonpanosta.  Spektin kappaleita on striimattu Spotifyssa reilut 31 miljoonaa kertaa – ”Macho Fantastico”, ”Juna” ja ”Huomisen huolia” ovat hänen tunnettuja kappaleitaan.

mista-1 DJ Mista S

on useaan otteeseen palkittu dj, joka on tehnyt pitkän uran urbaanin musiikin parissa. DJ Mistalla on oma radio-ohjelma YleX:n lauantai-illoissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close